Cumartesi, 04 Mayıs 2024
1070 Serisi

Ürün Broşürü  Teknik Özellikler

Yeni hidrolik ve dümenleme sistemi, yeni elektrik sistemi, yeni sap parçalıyıcı ve elek tahrikleri… 1470 ve 1570 model biçerdöverlerin tüm üniteleri DAHA uzun ömürlü ve DAHA dayanıklı olabilmesi için yeniden tasarlanmıştır.

İstediğiniz yüksek dane ve sap kalitesini ve bunun sürekliliğini sağlamak için en zor koşullarda bile yeni dayanıklı boğaz tüm hasat sezonu boyunca sorunsuz çalışır.

 

300 Serisi Tablalar

Mükemmel Kaliteyi, Mükemmel Fiyata Alın
Yüksek performans her zaman yüksek maliyetli olmak zorunda değildir. 300 serisi tablalar, benzersiz biçme performansı sunan paslanmaz çelik biçme plakası, hidrolik dolap tahriği ve ayarlanabilir tabla uzunluğu gibi standart özellikleriyle CWS serisi biçerdöverlerin malzeme akış gücünü en üst seviyede tutmak için üretilmiştir. Basit ayarlar tarla ve ekin koşullarına uymanızı kolaylaştırır ve her türlü ekinin üstesinden en iyi biçimde gelmenizi sağlar.
John Deere Farkı
CWS Biçerdöverler: sağlam yapılı boğaz Her ürün tipinde ve her tarla koşulunda üst düzey besleme. Sağlam yapılı boğazın değiştirilmesi 3 sıralı ve 4 sıralı taşıyıcı zincirler ile zaman almaz ve masrafsızdır.

 

 

 

Yekpare, paslanmaz çelik besleme plakası kesinlikle boyama ve parlatma gerektirmez.

 

 

 

 

600R Tablalar


Hasat potansiyelinizi maksimuma çıkarın
600R tablalar ile daha alçaktan daha hızlı biçme yapabilirsiniz. 4,30'den 9,15 metreye kadar genişlik seçenekleri vardır. Bu tablaların sahip olduğu paslanmaz çelikten besleme plakaları ve çember çevresinde karşılıklı dengelenmiş bıçak tahriği özellikleri sayesinde düzgün ekin kaydırma, titreşimsiz biçme ve daha az kırma kayıpları elde edersiniz.   

Tüm 600R Tablalar:

Tek noktadan takılma özelliğine sahiptir.
Tek pimlik kilitli bağlantı özelliğine sahiptir.
Otomatik biçme yüksekliği ve yer basınç özelliğine sahiptir.
Zürn tabla ekipmanları ile tam uyum gösterir.

John Deere Farkı
Biçerdöver tablası: uygun tabla bağlantısı Elverişli tabla bağlantısı. Tek bir koldan hidrolik bağlantılarını, elektrik bağlantılarını ve platform bağlantılarını yapabilirsiniz.
Tabla Yüzdürme kontrolü: 600R biçerdöver tablası
Tabla yüzdürme kontrolünü kullanarak yere çok yakın biçme yapabilirsiniz. Özellikle yatık ekinlerde veya bezelye gibi bitkilerde idealdir. Zemin basıncına karşı duyarlılığı çok çeşitli toprak ve bitkilere göre ayarlanabilir.
Yükseklik Kontrolü: John Deere 600R Biçerdöver platformu






Anız yüksekliği, yükseklik kontrol modu önceden belirlenmiş anız yüksekliğini kontrol etmede kullanılır. Tablanın her iki tarafına yerleştirilmiş iki mekanik sensör sürekli olarak tablanın yerden yüksekliğini ölçer. HeaderTrak sistemi operatör tarafından seçilen anız yüksekliğini hem dikey hem de yanal yatıklığı kontrol eder.






600R Tablalar
600R Biçerdöver Tablası

Bir çember çevresinde karşılıklı dengelenmiş dişli kutulu bıçak tahriği sayesinde daha düzgün biçme, daha az kırma kayıplarını minimize ederken neredeyse titreşimsiz bir biçme elde edersiniz.
Dolap üzerindeki küçük çaplı merkez silindiri ve açık dolap kanatları sayesinde bıçaklar ve domuz burunları mümkün olan en iyi şekilde görülebilir.
Paslanmaz çelik besleme plakaları yıllarca düzgün ve dengeli besleme sağlar.
Dört yöne ayarlanabilir (yukarı/aşağı, ileri/geri) 660 mm'lik yekpare helezon sayesinde zor koşullarda bile yüksek besleme gücü elde edersiniz.
Geri çekilebilir dolap parmaklar (dolap şişleri), besleme helezonu ve taş tuzak - tümsekleri üstün koruma ve düzgün besleme sağlar.
Katlanabilir domuz burunları sayesinde kolay taşınabilir. Domuz burunları çıkarmak yerine içe doğru katlamanız yeterlidir. Bu sayede taşımanız gereken ağır bir ataçman olmayacağı gibi bunları saklayacağınız bir yere de ihtiyacınız yok.
625R ve 630R modellerinde opsiyonel olarak sunulan üst yönlendirme plakası yardımıyla besleme düzeninde dane kaybı ve ekinin birikmesi azalır.

Boğaz

Her zaman kesintisiz biçme
İster ekonomik 300 Serisi tablayı isterseniz 600R Serisi lüks tablayı seçin. Dayanıklı, yüksek kaliteli boğaz her üründe ve her koşulda sürekli malzeme akışına hazırdır. Kısa saman, nohut ve hafif ekin için bıçak kirişini helezona yakın konumlandırın. Yatık, ıslak ya da uzun ekin için açıklığı arttırın. 600R Serisi tablalar ile yere çok yakın biçme yapmak için tabla yüzdürme kumandasını devreye alabilirsiniz. Düzgün ve eşit yükseklikte biçme yapmak için anız yüksekliği tuşuna dokunmanız yeterlidir.
John Deere Farkı
Taş tuzağı sayesinde boğaz ve batör-kontrbatör için ekstra koruma elde edersiniz.

 

 

 

Ayarlanabilir boğaz sayesinde kısa kuru samandan, uzun kuru ekine kadar tüm koşullarda maksimum performans elde edersiniz.

 

 

 

 

 

 

Tek koldan çoklu bağlantı sayesinde (600R serisinde) tabla bağlantısını çok rahat bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

 

 

 

 

Mükemmel görüş alanı - platformu görmek için koltuğunuzdan öne doğru eğilmek zorunda değilsiniz.

 

 

 

 

Hidrolik kusturucu sayesinde tıkanma kolaylıkla giderilir

 

 

 

 

Harmanlama / Temizleme Sistemi

Her türlü ekinin kolaylıkla üstesinden gelir
610 mm ve 300-340 kg ağırlığındaki muazzam tambur özelliğiyle büyük kapasiteli harmanlama sistemimiz daha fazla harmanlamaya yardımcı olur. Bu daha iyi dane kalitesi için geçici aşırı yükleme ve normal çalışma esnasında volan etkisi oluşturur ve kendisini kanıtlamış John Deere sap karıştırıcı (opsiyonel) ile birlikte daha az yakıt ile maksimum verim elde edilir. Bu size yüksek kalitede sap ve dane kalitesi sağlar.
Harmanlama Sistemi
CWS Biçerdöver: Harmanlama Sistemi

Girişte hızlı ve temiz ayırma. Her ürünün üstesinden gelir. Tahıl tavası kolaylıkla sökülür.
Düzgün malzeme akışı. Posi-Torq tahriği momentteki değişiklikleri algılar ve değişken koşullarda kesintisiz hız için tahrik kayığının gerginliğini otomatik olarak ayarlar.
Olağanüstü saman sarsma ve tahıl ayırma. Sarsak tasarımının uzun kademeleri ve 150 rpm hızı vardır. Daha yüksek verim için ayarlanabilir balıksırtları ile desteklenmiştir.
Daha az dane kaybı. Arka taraklardaki isteğe bağlı Power Seperator sap karıştırıcı ekin malzemesini inceltir ve hızlandırır. Bu daha fazla tahılın arıtma düzenine düşmesini sağlar.
Geniş temizleme alanı. Karşılıklı işleyen kısa saman eleği ve elek etkili bir şekilde kendini temizler. 8 kanadı bulunan güçlü tek gövdeli fan sapları kısa samanı ve artıkları kaldırmak ve elemek için daha fazla hacimli hava akışı üretir.