Cumartesi, 04 Mayıs 2024
7030 Premium Serisi: 195 – 205 hp (143 – 151 kW)


Premium Gücü


PowerTech Plus motorlar en zor koşulların üstesinden gelebilmeniz için ihtiyacınız olan torku ve gücü üretir. Gücün yanında sağlam ve verimli olabilmesi için tasarlanan bu motorlar, Dört valf CommonRail dizaynıyla beslenmektedir. Elektronik motor kontrol ünitesi (ECU) tüm kontrolleri ve yakıt enjeksiyonlarını çok hassas yapmakta bu da yakıtın boşa harcanmasını önlemektedir. Ekstra güç ve sürekli yüksek tork, bir günde çok daha fazlasını yapabilmenizi sağlar. Böylece tarlada en geniş ekipmanlardan, yolda en büyük römorklara kadar kusursuz çekiş gücüne sahip olursunuz.
Ürün Broşürü Teknik özellikler

 

  • Kanıtlanmış PowerTech Plus Teknolojisi Akıllı Güç Yönetimi - IPM ile 25 hp'ye kadar ekstra güç sağlanır.
  • Dört Valf CommonRail (4V-CR) dizaynı değişen koşullara çabuk uyum sağlayabilmek için silindir başına 4 supap ve yüksek basınçlı yakıt enjeksiyonu, daha iyi motor tepkisi sunar.
  • Değişken Geometrili Turbo (VGT) düşük devirlerde mükemmel tork, arttırılmış yakıt ekonomisi, daha iyi motor tepkisi sunar.
  • Egzoz Gazı Sirkülasyonu (EGR) kendisini kanıtlamış bu teknoloji daha fazla yakıt ekonomisi ve daha az emisyon seviyesi sağlar.
  • İkili Soğutma Sistemi hassas sıcaklı kontrolü için kullanılan iki kademeli soğutma kanallarıyla motor verimini arttır, performans ve yakıt ekonomisi sağlar.

Kolay, Düzgün, Güvenilir Hız Kontrolü ile Tanışın

Sıra şanzıman seçeneklerine geldiğinde bu seçimi artık riske atmak zorunda değilsiniz. John Deere 7030 Premium Serisi ile tek şanzımanda ihtiyacınız olacak tüm özellikere sahip olacaksınız.

AutoQuad Plus ECO SHIFT şanzımanın benzersiz özellikleri sayesinde tarla şartlarından, taşıma koşullarına kolaylıkla uyum sağlayabilirsiniz. Yeterli deneyime sahip olmayan operatör bile kısa süre içerisinde çok verimli olabilir.