Pazar, 05 Mayıs 2024
7030 Waterloo Serisi: 232 – 269 hp (171 – 198 kW)

Ürün Broşürü  Teknik Özellikler

Hem tarla hem de yol koşullarında 7030 Waterloo Serisi size benzersiz performans sunar.

6.8 litrelik John Deere PowerTech Plus motor daha fazla güç ve daha fazla tork üretirken; yüksek verimlilikte çalışan aktarma organları sayesinde de yakıt tüketimi oldukça düşüktür. Buna ilave Akıllı Güç Yönetimi 7030 Waterloo Serisi'nde ağır nakliye ve mobil (hareketli) PTO işlerinizde ihtiyaç anında 30 hp'ye kadar ekstra güç artışı sağlar. John Deere PowerTech Plus motor teknolojisiyle büyük hacimli motordan daha fazla performans elde ederken verimlilikten de asla taviz vermezsiniz.

Entegre rehberlik ve raporlama sistemleri maliyetlerinizi asgariye indirmenizde size yardımcı olmaktadır.

Kabin içerisinde sade bir konfor ve ferahlıkla karşılacaksınız. Kullanımı kolay kontrol ve kumandalar tam ve hassas sonuçlar elde etmenizi sağlar. Dengeli, komple çelik şasi sağlamlığın yanında mükemmel seviyede verimlilik ve üretkenlik sunar.

Kabin ve Operatör Konforu

CommandView kabin konforlu bir ortam için geniş ve ferah bir kabin seçeneği sunar. Kullanımı kolay , ergonomik olarak konumlandırılmış kontroller operatörün güven içerisinde ve rahatlıkla traktörü kontrol etmesine izin verir.

Hız kontrolü, motor kontrolü, hidrolikler, askı kolları ve PTO kontrolleri parmak uçları ile rahatlıkla kontrol edilebilir. Opsiyonel olarak sunulan ActiveSeat ile vezgeçilmez seviyede konforlu ve kaliteli sürüş keyfini yaşarsınız.

Bu özelliklere ilave olarak kabin içerisindeki ses emiciler 7030 Serisi kabinini sektörün en sessiz kabini yapmaktadır. - 71.5 dB(A).